Løgstør

Ny zoneterapeut i Løgstør

Fra venstre ses Louise Søndberg Christensen (Hobro), Jane Finderup Thomsen (Løgstør), Dorte Salling (Hobro), Britt Larsen (Fredericia) og Mette Laursen (Hobro).

Jane Finderup Thomsen fra Løgstør kan sammen med 4 andre ønskes tillykke med deres nye titel som zoneterapeuter.

Undervisningen har foregået i Hobro, hvor Zoneterapeut Helle Roed har stået for undervisningen. Lasota Terapi Akademiet i Fredericia er skolen, der står bag uddannelsen. Zoneterapeuterne var til den afsluttende eksamen lørdag den 9. april 2022, og er nu klar til at åbne egne zoneterapi klinikker.

De 5 zoneterapeuter har gennemgået en uddannelse på godt 2 år og afsluttet med flot eksamen. De har gennem deres uddannelse fået en bred viden om kroppen, sygdomme og behandlingsteknikker, som de kan bruge i deres arbejde.

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor behandleren ved forskellige tryk kombinationer på fødderne kan være med til at skabe balance og energi i kroppen.

Klienterne der kommer til zoneterapi er meget forskellige. De kommer som helt nyfødte med kolik, som lidt større børn med astma, bihuler og ører smerter. De voksne klienter kommer bl.a. med fordøjelsesproblemer, bevægeapparatssmerter og hormonelle ubalancer.

Helle Roed glæder sig til at undervise et nyt hold zoneterapeut studerende fra september. Det vil igen foregå i lokalerne på Cemtec, Majsmarken i Hobro. Har man lyst til at høre om uddannelsen, er man velkommen til at kontakte Helle Roed.

Kommentarer